Përfshihuni në openkylin-nile-new

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinopenkylin-nile-new po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

63429

Vargje

301

Gjuhë

66,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për openkylin-nile-new përmban aktualisht 63429 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 66,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e openkylin-nile-new, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti